Verduurzamen

De energieprestatie van uw vastgoed verbeteren? Een comfortabele en gebruikersvriendelijke woon-/werkomgeving creëren? Wij adviseren u over de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van duurzaamheid. Door te investeren in (energetische) renovaties behoudt uw vastgoed zijn waarde.Verduurzaming


De vraag naar duurzame, energiezuinige oplossingen is groot. Het Energieteam van de Painting Holland Groep biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de energieprestatie van uw vastgoed object verbetert, het wooncomfort stijgt en de energierekening daalt. “Omdat je huis, je thuis is!” dit is ons uitgangspunt bij alle projecten. Om dit gevoel bij de bewoners te stimuleren benaderen wij de projecten altijd vanuit het bewonersperspectief en stellen wij de bewoner centraal.

Het Energieteam
Het Energieteam is onze ketensamenwerking. Met vaste partners en leveranciers hebben wij alle specialistische kennis gebundeld en zorgen we voor een complete en praktische verduurzaming van uw vastgoed.

Doordat het energieteam alle isolatie-, bouwtechnische- en installatiekennis in huis heeft, worden alle onderdelen van het vastgoed beoordeeld en vastgelegd in een DBM-contract om een optimaal resultaat te behalen.

Het Energieteam begeleidt de verduurzaming van uw vastgoed graag van begin tot einde. Eerst inventariseren wij de mogelijkheden. Wij brengen vervolgens meerdere opties voor u in kaart en doorlopen graag de verschillende scenario’s. Op die manier krijgt u een volledig beeld van de situatie en weet u zeker dat u de juiste verbetering voor uw vastgoed kiest.
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?