Kies hierboven direct de discipline, sector of referentie waarin u geïnteresseerd bent
Nieuwsbrief 10-2018
In deze editie schenken wij aandacht aan het verstevigen van de galerijvloeren van 5 flats in Zaandam en komt het gebruik van Ventistone afdekkers bij een VvE in Amsterdam Nieuw West aan bod. Verder brengen wij u op de hoogte van onze werkzaamheden aan een VvE in Amsterdam Oost en als laatste project vertellen wij u over de beoordelingen van bewoners van de flat Brandaris te Zaandam.
Naast deze projecten vertellen wij u graag meer over hoe wij onderwijsinstellingen kunnen ontlasten en berichten wij u en over het gebruik van de Renovatieapplicatie. Ook onze nieuwe medewerkers komen aan bod en als laatst vertellen wij u over de stand van zaken m.b.t. een aantal van onze certificeringen. Maar we beginnen met u te attenderen op de verhoging van het btw-tarief van 6% naar 9%.

Lees hier de complete Online Nieuwsbrief 10-2018 
 
Nieuwsbrief 06-2018
In deze tweede nieuwsbrief van 2018 berichten wij u over de interne verbouwing en uitbreiding van ons kantoor en presenteren wij u onze nieuwe website. Wij vertellen over bouwprojecten aan de Amstel 179 en in het Cartesius lyceum te Amsterdam. Verder komt het verhelpen van een lekkage afkomstig van ’t IJ in Amsterdam aan de orde, lichten wij een VvE in Zaandam uit die middels het Univeste Onderhoudsplan het groot-onderhoud laat uitvoeren en delen wij graag wat nieuwtjes vanuit onze organisatie.

Lees hier de Online Nieuwsbrief 06-2018 
 
Nieuwsbrief 03-2018
Een keer per kwartaal komt onze nieuwsbrief uit. In de eerste nieuwsbrief van 2018 vertellen wij u over een aantal van onze activiteiten en bieden wij een kijkje in onze organisatie. U kunt de nieuwsbrief via deze link klik hier inzien.

Wilt u de nieuwsbrief in het vervolg ook per mail ontvangen dan kunt u zich op onze website hiervoor aanmelden. https://www.paintinghollandgroep.nl/signup
 
Nieuwsbrief 12-2017  lees meer...Klik voor meer details...
Het voltallige team van de Painting Holland Groep wenst u fijne feestdagen en een kleurrijk 2018 toe. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar blikken wij graag met u terug op 2017 en kijken wij alvast vooruit naar 2018.
U treft de nieuwsbrief aan via deze link: Klik hier  

Vanaf vrijdag 22 december 2017 tot maandag 8 januari 2018 zijn wij gesloten.
Wij zien u graag weer volgend jaar.
 
Nieuwsbrief 10-2017
Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit. Dit keer schenken wij aandacht aan een sneldrogende vloercoating in dierentuin ARTIS, duurzame verf bij het VUmc, een bijzondere steiger bij het Koninklijk Concertgebouw, een uniek buitenschools concept van Barthosport, ons bewonersportaal bij VvE de Weere en het vernieuwde theater de Purmaryn. Vanuit onze organisatie schenken wij aandacht aan onze KAM-inspecteur en komt onder andere ons Business Model Canvas aan de orde. 

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 06-2017
Zoals u van ons gewend bent, brengen wij u ieder kwartaal op de hoogte van een aantal van onze projecten en nieuwtjes binnen ons bedrijf. In deze nieuwsbrief behandelen wij de flat Grubbehoeve uit Amsterdam Zuidoost en de transformatie van een voormalige garage nabij het Museumplein. Verder komt een project voor Woningbedrijf Velsen aan bod, laten wij zien wat een reinigingsbeurt voor verschil kan maken in de Staatsliedenbuurt, besteden wij aandacht aan onze jubilaris en delen wij graag wat ontwikkelingen vanuit onze organisatie met u. Wij wensen u veel leesplezier.

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 02-2017
Beste relatie,

Ook in 2017 houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten. In deze nieuwsbrief komen projecten aan bod die wij hebben uitgevoerd voor Verenigingen van Eigenaars in Hilversum, Beverwijk en Krommenie en voor woningcorporaties in Amsterdam.

Bekijk nu deze nieuwsbrief; klik hier

Geinteresseerd in meer verhalen en ervaringen van onze jubilaris en nieuwe medewerkers: klik dan hier...
 
Nieuwsbrief 12-2016
Beste relatie,

In de laatste maand van het jaar willen wij u nog even op de hoogte brengen van een aantal van onze activiteiten. Zo hebben wij o.a. in Zandvoort aan een na-oorlogs complex gewerkt.

Bekijk nu de nieuwe nieuwsbrief; klik hier
 
Nieuwsbrief 09-2016
Beste relatie,

Na een warme (na)zomer waar zelfs koelvesten werden ingezet, vertellen we u graag iets over onze laatste projecten. Zo knapten we o.a. de buitengevels op van een basisschool.

Bekijk nu de nieuwe nieuwsbrief; Klik hier
 
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?