Binnen onze website gebruiken wij cookies en analytics om er zeker van te zijn dat deze website zo goed mogelijk beleeft kan worden. Hoe wij deze mogelijkheden gebruiken is o.a. te lezen in onze disclaimer en privacy verklaring. Als deze website door u gebruikt blijft worden gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.

Akkoord, verberg dit bericht Lees onze verklaring
Sectoren

VVE / Beheerder

Woningcorporaties

Zakelijke markt

Zorginstellingen

Overheid / Gemeenten

Scholen / Onderwijsinstellingen
Onze werkwijze

TOTAAL ONDERHOUD

Door net dat beetje extra te bieden, willen wij de klant verrassen en het wow-effect realiseren. Wij willen van contact naar contract en een relatie opbouwen die voor beide partijen waardevol is.

HELDERE COMMUNICATIE

Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de uit te voeren projecten, kunnen wij voorafgaand aan elk project de klantvraag helemaal helder hebben.

JARENLANGE ERVARING

Met onze kennis, de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren en het vertrouwen dat wij in de jaren hebben opgebouwd, willen wij hechte en langdurige relaties opbouwen met onze klanten.
Recente projecten en nieuws
 
19okt 18
Painting Holland Groep VGO-keur gecertificeerd
28sep 18
VvE Valkzicht
03sep 18
3 projecten voor Parteon
27aug 18
Beton werkzaamheden aan VvE Hoogoord West
23jul 18
Vergezichten vanaf de Brandaris
16jul 18
Onderhoud aan VvE Nassaukade 319, 320 en 322
02jul 18
VvE de Stenen Silo
11jun 18
Schilderwerk Bellamystraat 73-87 en Nicolaas Beetsstraat 2
21mei 18
De Hechtsteek
18mei 18
Mi Akoma di Color (Mijn gekleurde hart)
15mei 18
Koolstoflijmwapening aanbrengen op het Maanplein in Den Haag
29apr 18
Verbouwing studieruimte Cartesius Lyceum
26apr 18
Complete gevelrenovatie Prinsengracht 193 te Amsterdam
25apr 18
VvE Bramzeil 1 t/m 71 en 75 t/m 145 in de Banne in Amsterdam Noord
24mrt 18
De Painting Holland Groep vernieuwt
 
Certificaten en Deelnemingen
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
76
 
Ervaringen
Jakko Knol | Beheerder Sportcomplex de Marken / FC Almere
Als beheerder van sportcomplex de Marken in Almere heb ik de Painting Holland Groep van dichtbij mee mogen maken bij de renovatie van de kleed- en sanitaire ruimtes van FC Almere. De werkzaamheden zijn uitstekend verlopen. De vloeren zien er weer keurig uit en zijn door de nieuwe coating makkelijk schoon te maken. De planning was keurig verzorgd en ondanks dat de kleedkamers in gebruik bleven is alles probleemloos verlopen dankzij de flexibele opstelling van de medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de vloeren kunnen weer voor jaren mee. 
Jan Henk van Weerd | Facility manager

Mijn ervaring met Painting Holland strekt zich uit over ruim 20 jaar als Facility Manager, in dienst van diverse bedrijven. Daarbij heb ik opdrachten verstrekt met betrekking tot schilder- en bouwwerkzaamheden. Van eenvoudige onderhoudsklussen tot ingrijpende verbouwingen onder andere bij Het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Werkzaamheden werden uitgevoerd, letterlijk tussen de bedrijven door, waarbij de repetities en uitvoeringen niet mochten worden verstoord.  Ik ken de Painting Holland Groep als een bedrijf dat haar beloftes waarmaakt, meedenkt met de opdrachtgever en beschikt over vaklieden. 

Maintenance Manager | Dirk Prince

“Ik heb diverse projecten met de divisie Painting Bouw gedaan. Ik heb zeer goede ervaringen. De projecten waren altijd op tijd klaar. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het bedrijf is zeer flexibel en ze komen afspraken altijd na. Zeer prettig dat de Painting Holland groep alle disciplines in huis heeft, dit werkt efficiënt.”

Van der Kraan Bouwconsulting | André van der Kraan
"De Painting Holland Groep is een ambitieus bedrijf, ik heb dit bedrijf geadviseerd en begeleid naar het VGO keurmerk. Na de bouwvak zal de audit plaatsvinden, ik weet zeker dat zij met vlag en wimpel de audit zullen doorstaan en in het bezit komen van het VGO keurmerk. De samenwerking met de Painting Holland Groep was prettig, een zeer professionele groep. Als VGO gecertificeerd bedrijf wens ik hun veel succes toe in de vastgoedmarkt en dat gaat hun zeker lukken."
IPR Vastgoedmanagement | Milko Derks
"Al jaren begeleiden wij werkzaamheden namens onze opdrachtgevers waarbij Painting Holland Groep betrokken is. Ik ken het bedrijf als een totaal onderhoudsbedrijf met een eigen schilder-, beton en bouwafdeling, waarbij de klant altijd centraal staat. De klachten van de bewoners worden serieus genomen en adequaat afgehandeld, bij de tevredenheidsonderzoeken komt dit ook als positief naar voren."
ESKO plus Kozijnen | Peter Schipper
"Diverse malen samengewerkt bij diverse VVE's. Wij de kozijnen kunststof, Painting Holland vaak betonherstel. Een Zeer betrouwbare groep mensen, totaal geen negatieve indruk. Wij hopen nog eens samen te kunnen werken."
Annual Insight | Jeroen Lustig
"Wij hebben de complete renovatie van ons gebouw in handen van Painting Holland Groep gelaten. Een betere keuze hadden we niet kunnen maken."
INSTANT DEG Steigerverhuur | Guy Schaerlaeckens
"Wij hebben al een jarenlange relatie met de Painting Holland Groep; een Groep die zich manifesteert als een professionele partner waar de wensen en/of eisen helder worden vertaald naar ons als partner en waar afspraken strikt worden nagekomen. Als co-maker leveren wij sinds lange tijd het steigerwerk op diverse projecten. Wij hopen dat deze prettige en efficiënte samenwerking nog lang mag voortduren." 
Opdrachtgevers
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
77
 
Contact
Neem contact op of kom een keertje bij ons langs
Painting Holland Groep
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
  075-631 31 60
Op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in
voor onze nieuwsbrief.
Wilt u ons volgen?