Bouw- en onderhoudsspecialisten onder één dak
 
Nieuwsbrief oktober 2019
 
Beste relatie/collega,

Het derde kwartaal van 2019 zit er alweer op. De hoogste tijd om weer eens wat van ons te laten horen. Dit keer behandelen wij twee onderhoudsprojecten die wij voor VvE’s uit Amsterdam mogen uitvoeren, waarbij luchtgommen en een digitaal bewonersportaal toegepast worden. Brandweerkazerne Veluwsekant van de Gemeente Almere komt aan bod en als laatste project laten wij Het Concertgebouw Café de revue passeren.

Daarnaast is één van onze voormannen genomineerd voor "Leermeester van het Jaar 2019" en stellen wij onze nieuwe directeur van Betonrenovatie Holland B.V. aan u voor. Verder besteden wij nog aandacht aan een nieuwe Nederlandse Staatsburger en ons jaarlijkse personeelsuitje.

Wij wensen u veel leesplezier.

 
VvE Het Timpaen - Eerste Helmerstraat 90 t/m 102 te Amsterdam
 
In opdracht van deze VvE voeren wij aan de voor- en achterzijde onderhoudswerkzaamheden uit. Naast het standaard schilderwerk aan de kozijnen, ramen en deuren wordt de oude coating van de stalen balkonhekken aan de voorzijde verwijderd d.m.v. luchtgommen. Met lage druk en met behulp van zeer fijn straalmiddel wordt de oude laag op een egale manier verwijderd, waarna de hekjes door ons weer geschilderd worden. Een techniek die de ondergrond intact houdt en zorgt voor een glad resultaat.

De VvE wordt beheerd door Iris VvE Beheer die tevens de voorbereiding en begeleiding van dit project op zich neemt.

 
VvE Borneokade – Stuurmankade 2 t/m 102 te Amsterdam
 
Op het Borneo-eiland zijn wij begonnen met onze schilderwerkzaamheden.

Voor het bestuur, de beheerder en de bewoners van deze VvE hebben wij op onze website een bewonersportaal aangemaakt. Op het portaal kunnen zij inloggen en alle informatie over onze werkzaamheden en werkwijze raadplegen. Bewoners die iets met ons willen delen, kunnen via het portaal met ons communiceren. Denk hierbij aan het delen van foto’s of het melden van klachten.

Zodra het werk opgeleverd is, wordt alle relevante documentatie van het project op het portaal geplaatst. Op deze manier kan het bestuur over een paar jaar precies achterhalen wat er uitgevoerd is. Daarnaast plaatsen wij na afloop ook nog een onderhoudsadvies voor de volgende onderhoudsbeurt op dit portaal.

De VvE Borneokade heeft het technisch beheer uitbesteed aan Van Roemburg VvE beheer.

 
Brandweer Kazerne Veluwsekant te Almere
 
De Gemeente Almere heeft ons de opdracht gegund om de houten constructie van de brandweerkazerne aan de Veluwezoom 52 in Almere te schilderen. Vanuit een hoogwerker wordt er een nieuw transparant verfsysteem op aangebracht.

 
Het Concertgebouw Café te Amsterdam
 
In de glazen entreehal van Het Koninklijk Concertgebouw bevindt zich het Concertgebouw Café.
De eerste twee weken van september is het Café dicht geweest i.v.m. een verbouwing waar ook wij onze bijdrage aan hebben mogen verlenen.
Wij hebben het sloopwerk, het herstel van de vloer en al het schilderwerk uitgevoerd, waarna de inrichting plaats kon vinden.
Het Concertgebouw Café is half september weer open gegaan onder een nieuw concept, waar de hele dag door geluncht en gedineerd kan worden.

 
Mark Pelser genomineerd voor "Leermeester van het Jaar"
 
Mark Pelser is door Onderhoud NL (sector Opleidingen) genomineerd voor de verkiezing van Leermeester van het jaar 2019.

Mark werkt al meer dan 15 jaar bij ons en is al jaren leermeester van onze schilderafdeling. Mark heeft veel van onze schilders de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Wij vinden het dan ook niet meer dan terecht dat Mark voor de titel Leermeester van het jaar in aanmerking komt. Mark besteedt veel aandacht aan het opleiden van nieuwe vakmannen. Als leerbedrijf zijn wij dan ook trots dat Mark nu al bij de beste drie leermeesters van het land behoort en schatten zijn kansen hoog in.

Ben of ken je iemand die wil leren schilderen, beton renoveren of timmeren van Mark of één van onze andere leermeesters? Of ben je benieuwd naar wat het werken bij de Painting Holland Groep zo leuk maakt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met je in contact.

 
Nieuwe directeur Betonrenovatie Holland B.V.
 
Per 1 oktober is Jan Udo bij ons in dienst gekomen als directeur van Betonrenovatie Holland B.V.
Wij waren al geruime tijd op zoek en zijn dan ook verheugd dat wij deze vacante positie hebben ingevuld.

Jan is betononderhoudskundige en gespecialiseerd in staalconservering, betonreparatie en (kathodische) beschermingstechnieken.
Met zijn jarenlange ervaring als calculator, werkvoorbereider, projectleider en bedrijfsleider bij verschillende (beton) onderhouds- en bouwbedrijven, zien wij hem als een welkome versterking van de groep.

Jan, welkom aan boord en veel werkplezier gewenst.

 
Nederlands Staatsburger
 
Met veel genoegen delen wij u mede dat onze collega Mark Jabro begin juli uit handen van de burgemeester van Purmerend het Nederlands Staatsburgerschap heeft ontvangen. Mark is in 2017 bij ons begonnen als leerling-schilder via opleidingsbedrijf Espeq. Hij wist een jaar geleden al niveau 2 af te ronden en draait inmiddels al zijn eigen projecten. Mark is gedreven en heeft de kansen die hij heeft gehad na zijn komst uit Syrië met beide handen aangepakt. 

Wij wensen Marc veel succes in de toekomst en hopelijk kunnen wij nog lang van hem genieten.

 
Nieuwe opdrachtgever
 
20 september jl. hebben wij de bevestiging ontvangen dat wij vanaf januari 2020 als preferred supplier opgenomen worden in het bestand van De Alliantie VvE Diensten. Dit houdt in dat wij uitgenodigd zullen worden om mee te doen aan aanbestedingen voor onderhoudswerkzaamheden aan de gevels van de VvE’s die de Alliantie VvE Diensten beheert in de regio’s Amsterdam, Almere en Gooi & Vechtstreek.

Wij zijn bekend met het werken voor VvE’s met gemengd bezit en tonen graag onze kunsten aan deze nieuwe opdrachtgever(s).

 
Personeelsuitje
 
Zaterdag 28 september zijn wij met het personeel en aanhang naar Biddinghuizen gegaan voor ons jaarlijkse personeelsuitje. Op evenementenlocatie "Dorhout Mees" hebben wij kleiduiven geschoten en op een afstand van 100 en 50 meter met scherp op doelwitten geschoten. Na het schieten vond de prijsuitreiking plaats en hebben wij genoten van een heerlijke barbecue.

Al met al een zeer geslaagde dag. Hierboven een kleine impressie van de dag.

 
Bent u geïnteresseerd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over één van de onderwerpen uit deze nieuwsbrief? Neemt u dan met ons contact op.

Met vriendelijke groet,
Painting Holland Groep
 
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
075-631 31 60
info@paintinghollandgroep.nl