Nieuwsbrief juni 2018
 
Beste relatie/collega,

Zoals u van ons gewend bent, brengen wij één keer per kwartaal een nieuwsbrief uit om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de Painting Holland Groep. In deze tweede nieuwsbrief van 2018 berichten wij u over de interne verbouwing en uitbreiding van ons kantoor en presenteren wij u onze nieuwe website. Wij vertellen over bouwprojecten aan de Amstel 179 en in het Cartesius Lyceum te Amsterdam. Verder komt het verhelpen van een lekkage afkomstig van ’t IJ in Amsterdam aan de orde, lichten wij een VvE in Zaandam uit die middels het Univeste Onderhoudsplan het groot-onderhoud laat uitvoeren en delen wij graag wat nieuwtjes vanuit onze organisatie.

Voordat wij u meer over bovenstaande onderwerpen vertellen, zijn ook wij genoodzaakt iets te melden over de nieuwe privacy wetgeving. Op onze nieuwe website staat ons privacy en cookie beleid en hier treft u ook onze AVG verklaring. In het kader van de AVG bieden wij lezers onderaan deze nieuwsbrief de mogelijkheid zich aan of af te melden voor onze mailinglijst.

Wij hopen u weer te voorzien van een leuke update over de Painting Holland Groep en wensen u veel leesplezier.


 
Uitbreiding en verbouwing kantoor PHG
Sluispolderweg 5 te Zaandam
 
De verbouwing van ons kantoorpand is in volle gang. De receptie, toiletgroep en de vergaderruimte op de begane grond zijn gereed en onze uitvoerders en projectleiders zijn verhuisd naar een nieuw gecreëerde kantoorruimte op onze achterplaats. Onze kantoorruimte is hiermee met meer dan 50m2 uitgebreid. Een kleine impressie van het resultaat tot zover treft u hierboven aan, maar wij vinden het leuker als u het eens met eigen ogen komt aanschouwen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een keertje langs te komen.


 
Nieuwe website
www.paintinghollandgroep.nl
 
Naast de verbouwing en uitbreiding van ons kantoorpand tonen wij u ook graag onze nieuwe website. Op onze website maken wij duidelijk waar wij ons de komende jaren op gaan richten. Met opdrachtgevers uit de verschillende sectoren waarvoor wij actief zijn, willen wij meer en meer de kant van Resultaat Gericht Samenwerken op.

Met onze nieuwe missie:

treden wij voortaan naar buiten.

Onze medewerkers hebben de passie om uw vastgoed zo te verzorgen dat het toekomstbestendig is en ook de volgende generatie er van kan genieten. Verder geven wij aan waar wij allemaal voor in te zetten zijn en laten wij zien dat wij een multidisciplinair onderhouds- en bouwbedrijf zijn. Benieuwd naar onze nieuwe website? Surf dan naar www.paintinghollandgroep.nl.
 


 
Van studieruimte naar mediatheek
Cartesius Lyceum, Frederik Hendrikplantsoen 7A te Amsterdam
 
Op social media hebben wij u een maand geleden ingelicht over onze werkzaamheden in het Cartesius Lyceum. Hier treft u de link naar onze eerdere publicatie. 

Wij hebben onze werkzaamheden voltooid. Het interieur van de voormalige studieruimte wordt door Databouw nog onder handen genomen. Wij wensen de leerlingen van het Cartesius Lyceum alvast leerzame momenten toe in de nieuwe mediatheek.


 
Films maken en prachtig wonen op de hoek van Amstel en de Sarphatistraat
Amstel 179 te Amsterdam
 
Op deze prachtige plek heeft inmiddels het bedrijf Magenta Films haar intrek genomen op de eerste verdieping. Op de tweede en derde verdieping is woonruimte gecreëerd. Samen met de restaurateur worden nu de laatste puntjes op de i gezet. Meer informatie over dit project treft u hier.


 
Verhelpen van wateroverlast vanuit ’t IJ
Piet Heinkade 59 te Amsterdam
 
In de Piet Hein Garage in Amsterdam was er sprake van een lekkende dilatatie. Water vanuit ’t IJ zocht zich een weg de garage in. In opdracht van de Gemeente Amsterdam en in samenwerking met Köster Afdichtingssystemen hebben wij een plan bedacht om de lekkage te verhelpen. Met behulp van injectiegel is de lekkage verholpen. Wij danken de gemeente voor het vertrouwen in onze betonafdeling.


 
Financiering van grootonderhoud
Prins Bernhardplein te Zaandam
 
Vorig jaar hebben wij aan verschillende VvE beheerders bij ons op kantoor een presentatie gegeven over het Univeste Onderhoudsplan. Hieruit volgend zijn wij vorige maand begonnen met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de VvE Prins Bernhardflat. De VvE wordt beheerd door HVMS en bestaat uit 80 woningen. In onderaanneming van Van der Leij en als onderhoudspartner van Univeste pakken wij het schilder- en betonwerk op. Naast onze werkzaamheden brengt firma Takkenkamp gevelisolatie aan, vervangt Feenstra de oliegestookte verwarmingsinstallatie voor een gasgestookte installatie en wordt het dak vervangen door Consolidated. Om het complete onderhoud uit te kunnen voeren heeft de VvE een financiering afgesloten via het Univeste Onderhoudsplan. Bent u ook geïnteresseerd in wat Univeste voor uw VvE kan betekenen, neem dan met ons contact op, bezoek de website van Univeste of bekijk dit filmpje.


 
Personeel & Organisatie
 
Vast in dienst 
In april is Joost Westra bij ons in vaste dienst gekomen. Joost was op uitzendbasis al langer voor ons actief via Meestersgilde. Half mei heeft Jeroen de Wit ook een vaste aanstelling gekregen. Jeroen is intern door ons opgeleid en was voor deze tijd ook via Meestersgilde bij ons aan de slag. Wij zijn blij dat deze twee heren nu tot onze vaste schil behoren.

Digitalisering VvE’s te Avenhorn
Innovaties waarmee wij in aanraking zijn gekomen en die ons geholpen of verbaasd hebben houden wij niet voor onszelf. Visual Solutions heeft in de maand maart de VvE’s Aronskelk, Koningsvaren en winkelcentrum de Vijverhof te Avenhorn gedigitaliseerd. Alle onderhoudselementen en hoeveelheden van de drie ondersplitsingen en hoofdsplitsing zijn digitaal in kaart gebracht. De digitale tekening is d.m.v. een foto en een referentiemaat tot stand gekomen. Ieder element heeft een kenmerk gekregen en er is zelfs rekening gehouden met de gevelzijdes m.b.t. weersbelasting. Het digitaliseren van het vastgoed biedt voordelen voor onze calculators, werkvoorbereiders, externe inspecteurs, onze schilders maar ook zeker voor De Gebouwheer (de beheerder) en de klant.

Samen bouwen aan prettig wonen
Als Co-maker van Rochdale hebben wij in 2017 aan 17 complexen van Rochdale onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. 

Onlangs hebben wij de beoordeling van Rochdale ontvangen. Op basis van de vastgestelde KPI’s hebben wij een gemiddeld cijfer behaald van 3,52 waarbij 5 het hoogste mogelijk te behalen cijfer is. 

De KPI’s waarop wij beoordeeld zijn: 

  ✔ Klanttevredenheid; 
  ✔ Kwaliteit van het voorwerk; 
  ✔ Uitvoeringsplanning; 
  ✔ Herhaalbezoek; 
  ✔ Financiële afhandeling. 
  ✔ Klachten van bewoners; 
  ✔ Aanlevertermijn van rapportages; 
  ✔ Uitvoering; 
  ✔ Innovatie & creativiteit 

Naast de beoordeling van Rochdale zelf is er ook een onafhankelijk huurdersonderzoek uitgevoerd door het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). KWH is hét landelijke kwaliteitscentrum voor en door woningcorporaties. Het KWH heeft middels een steekproef bij de 17 huurcomplexen in totaal bij 59 bewoners een enquête afgenomen, waarbij getoetst werd op onze dienstverlening, het tijdig en duidelijk informeren van en communiceren met de bewoners en de kwaliteit van de manier van werken van onze medewerkers. Met als resultaat een 7,9 waarbij 10 het hoogst mogelijke te behalen cijfer was. 

Resultaten om trots op te zijn en die ons motiveren om het dit jaar nog beter te doen.


 
Bent u geïnteresseerd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over één van de onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan met ons contact op.

Met vriendelijke groet,
Painting Holland Groep
 
Sluispolderweg 5
1505 HJ Zaandam
075-631 31 60
info@paintinghollandgroep.nl